Meningen en ervaringen van patiŽnten


Hoe patiŽnten dit video capsule onderzoek ervaren is natuurlijk verschillend, maar hier onder zullen in de loop van de tijd de stukjes tekst verschijnen die patiŽnten insturen naar aanleiding van het onderzoek. De ervaring die zij hebben opgedaan met Camerapil bv, en het verdere beloop kunnen het onderwerp zijn van zo een stukje tekst. Mocht u ook iets willen schrijven, dan kan dat via het contact formulier.

 

Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor wat jullie gedaan hebben. Eindelijk weet ik nu waar al die tijd me buik pijn vandaan komt. Toen ik de uitslag kreeg schrok ik wel een beetje want het is dan egt definitief. Maar ik ben erg blij dat ik het gedaan heb.

Ik heb de camerapil niet slecht ervaren. De dag vantevoren krijg je goede laxeermiddelen ik ben die dag ook alleen maar thuis gebleven omdat je je wat sloom gaat voelen en alleen maar naar de wc moet. Bij mij is het gaan werken na een paar uur.
De dag erna (op zondag) rond 8 uur kwamen ze langs voor de camerapil. Eerst geven ze dan wat uitleg als je nog vragen hebt. Daarna bevestigen ze 9 plakkers op je buik met allemaal draden eraan die naar een kastje toe lopen. Dan moet je de pil door slikken de rest van de dag voel je niks meer van de pil. Ik heb ook gewoon alles kunnen doen. Op het begin heb je de hele tijd het gevoel dat er een plakker loslaat maar dat valt allemaal wel mee. Ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik nu eindelijk na veel onderzoeken een uitslag heb gekregen waar ik wat mee kan.

Bij mij kwam de pil er de dag erna al weer uit dus dat ging redelijk snel. Na afloop mag je de pil ook houden.

Geplaatst op : 15 September 2013 15:38


 

Omdat er onduidelijkheid bestond over waar ik bloedde in het darmkanaal is besloten om een onderzoek te doen met behulp van de camerapil. Dit omdat dit onderzoek minder belastend zou zijn dan de andere darmonderzoeken die ik al allemaal gehad had. Nadeel is wel dat het puur beschouwend is, in tegenstelling tot bijv. een dubbel ballon scopie. 4 dagen voor het onderzoek ben ik al begonnen met minder eten. En ipv 2 zakjes Colofort heb ik ze alle 4 ingenomen. Want ik was bang dat ik anders niet schoon genoeg zou zijn van binnen. Het onderzoek zelf was totaal niet belastend. Dat het gewoon thuis plaatsvind is erg fijn. Inname van de camerapil verliep probleemloos. En de dag erna lag hij al in de wc pot. Belastend blijft de voorbereiding, dat is niet anders dan bij andere darmonderzoeken. Maar het onderzoek zelf is heel patientvriendelijk.

Geplaatst op : 18 Juni 2012 12:26


 

In vijf jaar tijd heb ik drie keer een internist bezocht met ernstige buikklachten. Nooit hebben zij iets kunnen vinden, ook bij de derde keer werd er via een colonoscopie en een CT scan niks gevonden. Vanwege de ernstige klachten werd er ditmaal het onderzoek met de video capsule voorgesteld en ik wilde hier graag gebruik van maken. De aanvraag werd met spoed gedaan en binnen een uur werd ik gebeld door het bedrijf. Ik kreeg direct duidelijke uitleg over het onderzoek en mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Het onderzoek vond snel plaats en is mij zeer goed bevallen. Het bedrijf is telefonisch en via de e-mail goed bereikbaar, de medewerkers zijn erg vriendelijk en professioneel. Het inslikken van de camera ging gemakkelijk en ik heb geen hinder ondervonden van de bedrading en de plakkers. Het enige waar ik moeite mee had was het lange termijn van nuchter zijn: ik voelde mij aan het einde van het onderzoek erg suf. Het avondeten deed mij dan ook erg goed! De uitslag was snel bekend en eindelijk kon er een diagnose gesteld worden. Dit onderzoek is pijnloos, zeer nauwkeurig en daarnaast wordt je uitstekend geholpen en begrepen. Ik kan het iedereen aanraden.

bedankt voor alles!!
 

Geplaatst op : 16 April 2012 14:39


 

Mijn ervaring met de camerapil

Zelf zag ik er wel een beetje tegenop toen ik hoorde dat ik een camerapil kreeg. De goede informatie en uitleg van het bedrijf achter de camerapil gaf me gelukkig wel een goed gevoel.

De dag voor het onderzoek moet je een medicijn drinken om de darmen leeg te maken. Zelf vond ik het geen succes om het te drinken en de smaak maakte het er niet beter op.

De dag van het onderzoek kreeg ik eerst negen stikkers op me lichaam geplakt en daarna moest ik de camerapil in nemen. Toen die pil tevoorschijn kwam schrok ik best wel en dacht 'hoe krijg ik die pil ooit weg'. Normaal lukt het me niet eens om een paracetamol weg te krijgen. Hoe moet ik dan zo'n pil weg krijgen? Na een paar keer proberen lukte het me maar niet om de pil weg te krijgen en daar werd ik toen mee geholpen. Hij duwde de pil dan met zijn vinger verder je keel in toen die er eindelijk in zat voelde ik er niks van dat die in me lichaam zat.

Ik kreeg een kastje om die je dan twaalf uur om moet houden en de rest van de dag kon ik gewoon doen wat ik normaal ook doe en had ik er geen last van. Na ongeveer twaalf uur werd het kastje weer opgehaald en mochten de stikkers er weer vanaf.

Voor de rest heb ik geheel de dag nergens last van gehad en niks gevoelt van de pil. De volgende dag kwam de pil er uit en heb ik dat gemaild. Een paar dagen later kreeg ik enkele foto's van mijn darmen. Zelf vond ik dat heel leuk om te zien hoe het er aan de binnenkant van je eigen lichaam uit ziet. Ik heb voor de rest het gehele onderzoek wel als goed ervaren mede dankzij de goede voor- en nazorg.

Groetjes!

Geplaatst op : 23 Maart 2012 22:45 

Ervaring met de Camerapil

 

Toen ik te horen kreeg dat ik een onderzoek kreeg met een Camerapil was ik erg blij en verrast.

Door de Camerapil kan er gekeken worden naar het hele darmkanaal.

Bij een endoscopie kan er ook gekeken worden naar het darmkanaal, maar dat is maar een klein stukje van je dunne darm.

En dan kan er dus niet gekeken worden naar je dunne darm.

Dus ik was erg blij dat er goed gekeken kon worden.

En wat er mis is me darmen.

Ik kreeg plakkers op me buik en borst, daarmee waren er draden verbonden dat in verbinding was met een apparaat die de fotoís als het ware opsloeg als een harde schijf.

Dat ging allemaal goed.

Toen kreeg de Camerapil.

Ik wist dat ik er niet te lang naar moest kijken en nadenken.

Dus ik pakte hem aan keek er een paar seconden naar, legde hem op me tong en slikte hem met een glas water weg.

Het onderzoek verliep verder erg goed had er totaal geen last van.

Elk uur moet je een glas water drinken, maar dat was verder ook geen probleem.

Na 2 dagen kwam de Camerapil ook weer uit me lichaam.

Daar had ik verder ook geen last van.

Ik heb het onderzoek als goed ervaren.

Verder nergens last van gehad.Geplaatst op : 12 Februari 2012 13:35 

Op 8 oktober 2011 zou ik het VCE (camera onderzoek) krijgen op aanraden van de MDL arts omdat ik meer dan 28 weken al last had/heb van Diarree en gewichtsverlies.


De beste man belde me netjes een aantal dagen van tevoren dat hij op 8 oktober (zaterdag dus) omstreeks 8:30 uur langs zou komen en als ik dan nog vragen had ik dit gewoon kon vragen.

 

Hij heeft me een dag van tevoren gebeld of hij een half uurtje eerder mocht komen en dat was geen probleem. Stipt om 8:00 uur stond hij dan ook vanuit Almere op de stoep in Apeldoorn en heeft me nog gevraagd of er onduidelijkheden waren. Het was me allemaal duidelijk en hij heeft alles heel snel aangesloten. Ook de plakkers op de borst/buik had hij snel aangesloten en uitgelegd wat ze deden. Ook liet hij extra plakkers achter voor het geval er ťťn los zou laten en me uitgelegd wat ik wel en niet kon/mocht doen.

De pil heeft hij uitgelegd wat het eigenlijk was en was makkelijk slikbaar. Wel vreemd zoín knipperend lampje inslikken maar het ging door de vorm erg makkelijk.

Precies 12 uur later was hij er weer en was 5 minuten later ook al weer weg ook. Zo snel en pijnloos ging het. 2 uur later was de pil er weer uit.

Later heeft hij op mijn verzoek nog enkele fotoís gestuurd via mail. Niet dat ik er uit kon komen maar de uitslagen krijg ik van mijn MDL arts nog door.

Al met al heel goede service en absoluut pijnloos. Doordat het niet via wifi is kan je alles doen wat je wil en krijg je ook geen valse alarmmeldingen bij het winkelen.

 

Dank je wel Erik alias Cameraman JGeplaatst op : 26 Oktober 2011 19:15 

op dinsdag 24 mei moest ik beginnen met het drankje om je darmen te reinigen wat ik vind tegen vallen omdat ik nooit zoveel drink maar naar een telefoontje naar camerapil kon ik er iets langer over doen .de volgende morgen precies op tijd en een goede uitleg de camerapil inslikken lukte na 3 keer de begeleiding was erg goed je neemt alle tijd voor je patiŽnt met het kastje lopen viel mee alleen lastig bij toilet gebruik. je kwam optijd deze weer ophalen en na 3 dagen kwam de camera er weer uit. een paar weken later kreeg ik en paar foto,s van mijn darmen leuk om te zien het ziet er raar uit voor een leek zoals ik . maar de begeleiding van jouw is geweldig je neemt alle tijd om iets uit te leggen ..
mijn hartelijke dank daarvoor mevr a v o Met vriendelijke groeten


Geplaatst op : 2 Juli 2011 12:26 Ik vond het een medisch wonder het gebruik van de camerapil.

Ten eerste is het fijn dat het thuis kan gebeuren en dat je goed uitleg krijgt

Alles wordt uitgestald voor het aangelegd wordt.

De electrode op je lichaam moet je even aan wennen maar je kunt gewoon je gang gaan.

Toen de capsule uit de verpakking kwam keek ik met verbazing zo groot als hij was.

Toen de capsule geactiveerd vverd was gingen er ook nog lampjes branden heel bijzonder.

Het doorslikken viel erg mee 2 slokken water en weg was hij.

Maar het idee dat zo,n capsule in je darmen kan filmen is heel bijzonder

Het is de hele dag prima gegaan en heb s avonds weer heerlijk gegeten.

Het verwijderen van de electroden ging heel gemakkelijk daarna was het wachten op het moment dat de capsule het lichaam weer verliet. Dat gebeurde na 5 dagen al met al viel dit onderzoek 100% mee en zou ik als het moet zo weer doen.

P.V

Geplaatst op : 27 April 2011 22:50 
De videocapsule,heeft mijn lichaam vanmorgen, maandag 18-4-2011 om ca 06.00 uur (na 69 uur) verlaten.


AnoniemGeplaatst op : 18 April 2011 21:36 IK heb een darm onderzoek gehad met de CameraPil.

                                                                             

Een dag na het bezoek aan de internist had ik al telefonisch een gesprek over het onderzoek.

Ik werd toen volledig ingelicht over het geheel en binnen twee dagen had ik alle nodig informatie over de gang van zaken thuis.

Wat op de dag waarop het onderzoek zou plaats vinden zou gebeuren en wat ik de twee dagen daaraan vooraf moest doen en de nazorg achteraf, Alles heel precies omschreven. Het medicijn dat ik moest innemen was niet vies.De hoeveelheid te drinken water leek heel  veel,

maar het viel best mee. Rustig aan doen en regelmatig gewoon doen. De dag van de opnames verliep rustig.De pil innemen was een wassen neus.De aangebrachte meetapperatuur leek heel wat maar na goed aangepast viel die niet meer op en was de hele dag niet hinderlijk. Ik heb er van tevoren niet tegen opgezien en zou bij herhaling niet aarzelen om weer eenzelfde onderzoek te ondergaan. Een darmonderzoek in het ziekenhuis vond ik erger.

 

 B
Het onderzoek vond ik niet belastend. Het fijne is dat je kunt verblijven in je eigen omgeving. Het "vasten" (de periode van niet eten, uitsluitend drinken en 12 uren van niet drinken), maakte wel dat ik mij uiteindelijk wat rillerig en slapjes begon te voelen. Hierdoor kon ik mij op den duur niet meer goed concentreren op mijn werkzaamheden achter de pc. Dat is eigenlijk het enige nadeel. De capsule is met mijn ontlasting op de tweede dag na het onderzoek probleemloos uit mijn lichaam gekomen, De onderzoeken (maag-/dunne darm- en dikke darmonderzoek) die ik heb ondergaan in het ziekenhuis waren veel meer belastend doordat ze ingrijpender waren. Ik heb het onderzoek met de capsule absoluut niet als belastend ervaren. De begeleiding van jullie kant vond ik heel prettig; niet louter technisch maar ook menselijk. Ook het feit dat nu mijn hele dunne darm is onderzocht i.p.v. gedeelten (zoals bij de ziekenhuisonderzoeken) geeft mij een goed gevoel. m.vr.gr., JH

Geplaatst op : 1 Maart 2010 18:54Na diverse onderzoeken en evenzoveel medicijnen besloot mijn MDL-arts om mij verder te onderzoeken met behulp van een camerapil. Positief verrast was ik toen ik hoorde dat er gewoon een verpleegkundige bij mij thuis zou komen en mij zou uitleggen hoe en en ander zou te werk zou gaan.

Nadat ik de nodige informatie thuisgestuurd had gekregen en ik de nodige voorbereidingen had getroffen(inderdaad niet eten en jezelf leegpoepen,wat voor een ervaren patiŽnt al bijna geen probleem meer is)kwam de verpleegkundige exact op de afgesproken tijd.

Hij legde mij keurig uit wat mij vandaag te wachten stond en als ik na zijn vertrek nog vragen had kon ik hem natuurlijk nog bellen. Het inslikken van de pil was geen enkel probleem en van de zuignappen op je lichaam en het heuptasje waar de gegevens naar toe gestuurd worden heb je ook geen hinder. Hoe langer de pil in je zit hoe prettiger het voor je wordt want dan mag je weer gaan eten en drinken! Na precies 12 uur stond de verpleegkundige weer op de stoep en ontkoppelde mij van de apparatuur. Natuurlijk hebben we het er uitgebreid over gehad hoe het gegaan was. Ik was onder de indruk van de prima service en goede begeleiding en zou iedereen willen aanraden om in overleg met je arts van de camerapil gebruik te maken.

Je zou bijna tot ziens zeggen :)

Anoniem Wageningen

Geplaatst op : 23 Juni 2010 17:46Geplaatst op : 10 April 2011 11:35

Na ziekenhuis opname i.v.m. een ogenschijnlijke maagbloeding ben ik diverse keren met een camera inwendig onderzocht. Omdat er tijdens deze inwendige camera onderzoeken niets van enige bloeding via de monitor waar te nemen was, is door de arts besloten een camerapil inwendig foto's te laten maken. Op een vrijdagochtend om halftien was het dan zover, DE pil werd gebracht en de verpleegkundige van de firma "camerapil " heeft mij, en de 2 aanwezige verpleegsters van het ziekenhuis, uitgelegd wat er stond te gebeuren. Aan de hand van het aanwezige materiaal werd op een rustige manier verteld en getoond waar en wat elk onderdeel voor diende. Uiteindelijk werden de 9 contactplakkers met bedrading her en der (in mijn ogen) op m'n bovenlichaam bevestigd. De bedrading was verbonden met een harde computerschijf die ik in een klein tasje op de heup kon dragen. Op dit moment mocht ik DE pil tussen duim en wijsvingers van m'n rechterhand uit de "reis" huls pakken, waarna ik DE pil met m'n andere duim en wijsvinger moest "activeren" wat zichtbaar werd door dat er een minuscuul lampje in DE pil begon te knipperen. Nu kunt u DE pil met een paar slokken water doorslikken werd mij gevraagd. Alzo gebeurde. Omdat de vorm van DE pil mooi rond en glad is was het doorslikken gebeurd voor ik er erg in had! Nou dat was het... DE pil zal nu ongeveer 12 uur z'n foto werk doen wat te zien was aan een groen gekleurd lampje op de hardeschijf in het heuptasje. Na de aangegeven 12 uur zijn er ongeveer 120.000 foto's gemaakt en is de foto sessie :-) teneinde. Dezelfde avond nog heeft de dienstdoende verpleegster de contactplakkers van m'n bovenlichaam verwijderd en is alle apparatuur in de speciale koffer waarin DE pil gebracht is, weer opgeborgen. De andere ochtend, dus op zaterdag, is de koffer opgehaald door een medewerkster van firma "Camerapil' om op het bedrijf via een speciaal pc programma bestudeerd te worden, is mij verteld, waarna men rapport aan het ziekenhuis uitbrengt, van de gemaakte foto's. Het eind was nog niet inzicht want DE pil moet ook weer het lichaam verlaten, toch... Dit gebeurd op de gebruikelijke manier van naar toilet gaan, als alles functioneert, kan niet eenvoudiger, en... hij is verdwenen voor je er erg in hebt. Een voor mij geslaagde foto opname van de binnenkant, weer eens wat anders dan te "moeten" lachen voor een foto. Met gezonde groeten, AvP

Geplaatst op : 9 December 2009 21:57Even een reactie mijnerzijds. Het was best even spannend om alle voorbereidingen door te werken, dit kwam door de nogal negatieve ervaringen met vroegere spoelingen.. Dit keer ging het wel even wat anders Met goede adviezen van U, blijkt het nu erg mee te vallen . Alles ging gesmeerd en verliep voorspoedig , toch nog wel 12 uurtjes aan enige kabeltjes , maar toch ben ik tevreden na deze lange behandeling. Daarvoor mijn dank , zeker niet op de laatste plaats de snelheid van van gemaakte afspraak nakomen... Graag verneem ik van u of we nog een "wafje "( filmpje ) te maken valt voor "huiselijke vertoning ". Lijkt mij interessant. Nogmaals dank voor de totale afwerking van dit proces.

Goede morgen Heden morgen om 11.13 hr is er een capsule geboren we noemen hem "Micro CAM-mettje ".

Vriendelijke groet,
Anoniem

Geplaatst op : 12 September 2009 23:27Het onderzoek met de camerapil is voor de patiŽnt een vrij makkelijk onderzoek waar niet veel hinder van zal worden ondervonden. Het enige dat men als vervelend zou kunnen ervaren bij dit onderzoek is de voorbereiding. Twee dagen voor het daadwerkelijke onderzoek begin je met de voorbereiding. Deze begint met een lichte avondmaaltijd in combinatie met grote hoeveelheden drinken op dag twee voor het onderzoek. Dag ťťn van het onderzoek kan ís ochtends nog zeer licht ontbeten worden. Daarna begint het helder vloeibare dieet, wat simpelweg betekent dat je de rest van de dag niet meer mag eten en alleen nog helder drinken mag gebruiken. Ook wordt je gevraagd een laxeermiddel in te nemen om de darmen goed te reinigen. De inname van het laxeermiddel is goed te doen. Omdat u geen eten meer in mag nemen zult u uiteraard honger krijgen, maar dit is allemaal vrij goed onder controle te houden met bijvoorbeeld bouillon of thee.

Op de dag van het onderzoek zelf slik je een camera in ter grote van een vitaminepil. De inname van de camerapil is snel en makkelijk. Na de inname worden er verschillende elektroden op je buik en borst bevestigd. Deze elektroden zijn verbonden met een kastje dat je de hele dag Ė 12 uur lang Ė met je mee draagt. Het kastje en de draden zijn vormen geen belemmering en je kan in de meeste gevallen ook gewoon je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Na 12 uur is het onderzoek afgelopen, de beelden worden bestudeerd en de camerapil raak je na enkele dagen via de ontlasting weer kwijt.

Zelf heb ik dit onderzoek zeker niet als onprettig ervaren. De uitleg is duidelijk, de voorbereiding is goed te doen en van het onderzoek zelf merk je eigenlijk amper wat.

Vriendelijke groet,
Anoniem

Geplaatst op : 27 januari 2009 23:57Het onderzoek met de camerapil.

Omdat ik de ziekte van Crohn heb en al verschillende dikke en dunne darmonderzoeken heb gehad kwam ik in aanmerking voor het onderzoek met de camerapil. De verpleegkundige heeft mij goed voorlichting gegeven over de voorbereiding voor het onderzoek, want het is belangrijk dat je darmen goed schoon zijn.

Je moet veel en helder drinken gedurende twee dagen en de 2e dag moet je een speciale laxeerdrank drinken ( colofort). Hier moet je de tijd voor nemen en zorgen dat je in alle rust naar het toilet kan.

Ik had het wel heel koud deze twee dagen. Aandachtspunt kan de medicatie zijn, want als je laxeert passeren de medicijnen ook sneller je darmen, hier moet je dus rekening mee houden.
ís Morgens de dag van het onderzoek de wekker op zes uur gezet, om mijn medicijnen te nemen, twee uur voor aanvang van het onderzoek.

Half acht richting ziekenhuis. In het ziekenhuis zijn de stickers rond acht uur op mijn bovenlijf aangebracht, waar ze gedurende twaalf uur blijven zitten in verbinding met de draagtas waarin de apparatuur zit die de beelden van de darmen opvangt. De capsule ingenomen met twee glazen water, wat nogal gemakkelijk ging. Daarna moest ik twee uur in het ziekenhuis blijven en mocht ik naar huis. Thuis heb ik vrij rustig aan gedaan, want ik had kostbare apparatuur aan mijn lijf en wilde dat het onderzoek goed zou verlopen. De verpleegkundige was goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Daarna goed opletten op uitscheiding van de capsule, dat was bij mij na vierentwintig uur. Gelukkig want dat was wel even aanmodderen, als je iedere keer ontlasting hebt. En nu maar wachten op de uitslag.

Het onderzoek met de camerapil was voor mij veel minder belastend dan de colonscopie en het dunne darmonderzoek d.m.v. contrastvloeistof.

Toch blijven deze darmonderzoeken noodzakelijk i.v.m. weefselonderzoek.

Vriendelijke groet,
Anoniem

Geplaatst op : 6 januari 2009 19:19


 
Ik heb op zich helemaal geen problemen gehad met dit onderzoek.
Alleen het spul wat je voor die tijd moet drinken was wat minder maar achteraf hoorde ik dat je ook wat anders kon krijgen met dezelfde werking en iets minder vies.
Het slikken van de camera capsule ging ook heel goed weinig last van gehad.
Daarna werden er allerlei plakkers met snoertjes op mijn lichaam aan gebracht die zijn dan weer verbonden aan het kastje.
Van dit kastje heb je ook weinig last ik ben gewoon gaan kijken bij een voetbal wedstrijd van mijn zoontje.
Het kastje en de draden had ik onder mijn jas verstopt anders zouden de mensen misschien denken dat ik een tijdbom bij mij had.
Twee dagen later zit je op de wc en raak je de pil weer kwijt.
Het is een onderzoek waar je zeker niet tegen op hoeft te zien later krijg je de foto's te zien bij de arts die gemaakt zijn met de camerapil.
Erg knap dat dit allemaal kan.

Groetjes J

Geplaatst op : 16 december 2008 15:21
 
Graag delen wij met u onze positieve ervaringen met het bedrijf camerapil

Een week voor het onderzoek ontvingen wij zowel mondeling als schriftelijk uitleg over welke dieetmaatregelen er getroffen moesten worden. De specialistisch verpleegkundige was telefonisch en per e-mail makkelijk bereikbaar voor het beantwoorden van onze vragen tijdens de voorbereiding voor het onderzoek.

Na twee dagen voorbereiding (vrijdag en zaterdag) werd ik op zondag, precies op de afgesproken tijd, thuis bezocht door de specialistisch verpleegkundige voor verdere uitleg van de procedure, de plaatsing van de electroden en de inname van de pil.

De inname van de pil was pijnloos en snel en van het plaatsen van de electroden op mijn lichaam heb ik niets gevoeld. Ook het dragen van het heuptasje met daarin de apparatuur heb ik gedurende de twaalf uur die volgde, niet als belastend ervaren.

Precies 12 uur na plaatsing van de ontvanger werden we weer bezocht door de specialistisch verpleegkundige (inmiddels 22:30 op de zondagavond!) die de apparatuur binnen een paar minuten afkoppelde.

We zijn vooral onder de indruk geraakt van de snelle en efficiente manier waarop camerapil zijn service leverde. De klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en we raden deze vorm van onderzoek zeker aan aan anderen".

Vriendelijke groet, T
Apeldoorn

Geplaatst op : 16 December 2008 11:32